Tag en del af din uddannelse i Indien

 

Vi har haft gode erfaringer med at sende folk til Shamayita Math i forbindelse med deres uddannelse. Der er gode muligheder for både at samle empiri/skrive opgave samt at komme i praktik i organisationen.

 

Skriftlige projekter

Der er mange muligheder for at samle empiri til din opgave på Shamayita Math. Da foreningen arbejder bredt i lokalområdet med fx uddannelse, sundhed, landbrug, låne-sparegrupper og andre tiltag til gavn for områdets beboere, er der mange emner, der kan studeres.

 

På organisationens eget hospital samt medical camps i de omkringliggende landsbyer, vil man kunne undersøge emner relateret til sundhed, både epidemiologisk, sociologisk eller medicinsk.

På den store pigeskole, skolen for autister samt de tre landbyskoler, der alle drives af Shamayita Math, er det muligt at undersøge forskellige problemstillinger i forhold til pædagogik og uddannelse i et landområde.

Landbrugsskolen forsker i effektive metoder til landbrug i Indien, og underviser lokale landmænd i, hvordan de bedst udnytter deres jord. Måske afdelingen kunne bruge nogle kompetencer fra danske landbrug/fødevareuddannelser?

Shamayita Math har desuden en skole, der underviser iværksættere med fx at starte en lille virksomhed med at reparere mobiltelefoner eller starte en skønhedssalon.

 

Det vil desuden være oplagt for fx studerende inden for antropologi, sociologi, kultur, religion og andre at studere forskellige forhold i organisationen.

 

Har du lyst til at skrive en opgave om nogle af Shamayta Maths projekter, så kontakt os med din idé, så kan vi tage en snak om specifikke emner, opholdet på Shamayita Math mm. Vi synes, det er en god idé at opgaver, skrevet om Shamayita Math, kan give viden tilbage til organisationen, sådan at vidensudvekslingen går begge veje, men hold dig ikke tilbage med at kontakte os uanset din idé.

 

Praktik

Skal du på praktik i forbindelse med din uddannelse, og har du lyst til at komme til Indien, er et ophold på Shamayita Math oplagt.

Der kan både tilbydes praktik på pigeskolen, landsbyskolerne eller skolen for autistbørn for fx lærerstuderende eller pædagogstuderende.

 

Det er også muligt at lave en praktik i nogle af de ovenstående dele af Shamayita Math inden for eksempelvis sundhed, iværksætteri, landbrug mm. Det forventes, at du selv tager et stort ansvar for egen læring i forbindelse med praktikken, men vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at hjælpe med at det hele glider i forbindelse med praktiske forhold på dit studie mm.

 

Tag kontakt til os, og lad os tale om, hvordan vi bedst kan sammensætte et spændende og relevant forløb.