Bliv frivillig i Friends of Shamayita MathHar du lyst til at rejse til Indien i 3 måneder eller et halvt år og gøre en forskel?

 

Sammen med vores samarbejdspartnere i Indien vil gerne hjælpe dig med at arrangere i frivilligt ophold på Shamayita Math. Du behøver ikke at have nogle særlige uddannelsesmæssig baggrund, men du skal have et åbent sind og være indstillet på at leve under helt andre vilkår, end du er vant til.

 

Der er flere forskellige områder du kan arbejde indenfor. Shamayita Math har blandt andet

- En stor pigeskole der undeviser piger fra børnehaveklasse til gymnasielt nivaeu

- Flere mindre landsbyskoler for kasteløse og stammefolk

- Et lille hospital der behandler patienter fra de nærliggende landsbyer

- En landbrugsafdeling, der blandt andet underviser og hjælper lokalbefolkningen med at kultivere jorden og udnytte mineraler.

 

Vi har sendt en række frivillige afsted med forskellig baggrund, herunder blandt andre en nyuddannet lærer, en pensioneret lærer, en ingeniørstuderende, en tandlæge og en gartner. Du kan læse om deres oplevelser ved at klikke på 'Erfaringer' eller her.

   

Vi kræver ikke noget gebyr for at udvekslingen, men du skal selv betale din billet og et mindre beløb for kost og logi (ca. 100 kr. om dagen). Vi vil være behjælpelige med praktiske oplysninger og støtte både før og under opholdet.

 

Hvis du overvejer at rejse ud som frivillig er du altid velkommen til at kontakte foreningens frivillig-koordinator. Find kontaktoplysninger her.Læs  om andres erfaringer med frivilligt arbejde hos Shamayita Math