Sådan behandler vi dine oplysningerMedlemmer af foreningen:


Når du melder dig ind i foreningen, registrerer vi dit navn og din e-mailadresse i vores medlemsarkiv. Hvis du har indbetalt kontingent via bankoverførsel, registrerer vi også din adresse. Hvis du har betalt via Mobilepay, registrerer vi også dit telefonnummer. 


Medlemsregistret vedligeholdes af foreningens sekretær/kasserer, og vi bruger oplysningerne til at holde regnskab med foreningens indtægter og til at sende nyhedsbreve og andre foreningsrelaterede oplysninger til dig.


Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre – heller ikke til de andre medlemmer af foreningen. Bestyrelsen har adgang til medlemsoplysninger.


Hvis du ikke længere ønsker at være medlem af foreningen, opbevarer vi dine oplysninger i 5 år. Hvis du gerne vil have dem slettet tidligere, gør vi det – dog ikke tidligere end 1 år efter seneste indbetaling.


Sponsorer:


Hvis du gerne vil være sponsor for et indisk skolebarn, udfylder du en formular med navn, privatadresse, e-mail og telefonnummer.


Denne formular opbevares af sekretær/kassereren, og der sendes en kopi videre til vores indiske samarbejdspartner, som herefter videregiver dine oplysninger til dit sponsorbarns familie. 


Hvis du ikke længere ønsker at være sponsor, opbevarer vi dine oplysninger i 5 år. Hvis du gerne vil have dem slettet tidligere, gør vi det – dog ikke tidligere end 1 år efter seneste indbetaling.


Bidragydere:


Personer, der yder et bidrag til foreningens arbejde uden at ville være medlem, registreres ikke. Beløbet registreres i regnskabet som donation fra ikke-medlemmer.

Hvis du vil vide, hvad vi har registreret om dig, er du velkommen til at skrive til vores sekretær Bente Hagelund på bentehagelund@hotmail.com.