FRIENDS OF SHAMAYITA MATH

Nyhedsbrev juni 2010

 

Kære medlemmer


D.5. juni 2010 blev det første årsmøde i Friends of Shamayita Math afholdt. Vi er utroligt glade og taknemmelige for det store fremmøde af nye og gamle medlemmer, der kom og delte dagen med os.

 


Formålet med årsdagen var at informere om vores  aktiviteter, hverve nye medlemmer og nyde øl, indiske specialiteter og jazz musik i det gode vejr. Der blev også afholdt et lotteri med fine præmier såsom et besøg af jazzbandet prikken over i´et, wellnes gavekort og bøger.


 

 

Det blev annonceret på dagen at al   overskuddet fra salg af lotterisedler, mad og øl går til at forbedre forholdene på en landsbyskole for tidligere kasteløse i Dangapara, Indien.

 

 

Skolen står pt. opført i bambus og eleverne sidder på store plastic presenninger på jorden. Der er ingen elektricitet og det kan derfor være svært at se tavlen i det mørke rum.

Friends of Shamayita Math ønsker at bygge skolen i mursten, installere elektricitet og indkøbe stole og borde til eleverne. Dette projekt kan realiseres for ca. 11.000 kroner.

Dangapara skolen i bambus med presenninger på gulvet

 


På grund af de mange nye medlemmer og et stort fremmøde på årsdagen er det lykkedes os at indsamle de fornødne penge og skoleprojektet vil derfor blive igangsæt i de kommende uger!

 

Tusind tak for jeres hjælp og støtte til at realisere dette projekt. Vi vil løbende holde jer opdaterede med information om byggeriets fremgang.

 

Vi har nu 50 medlemmer i foreningen, hvilket vi er stolte af og glade for, men vi vil gerne være endnu flere, og vi håber at I vil være med til at sprede det gode budskab om foreningens aktiviteter og formål. Vi vil derfor gerne opfordre jer til at fortælle familie, venner og naboer om den nye forening og hvilke projekter vi støtter.

 

Som et nyt tiltag er det nu muligt at få et firmamedlemskab. Det koster 1000 kr. om året og der vil være link til firmaerne på vores hjemmeside

 

Tusind tak for jeres engagement og støtte!

 

På vegne af bestyrelsen

Anne Mia Steno

NYT PÅ SIDEN/NEWS


Læs alle nyhedsbreve, det seneste fra december 2020 her.


Se nye videoer om Shamayita Math her


Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her


Vi har fået nyt kontonummer:

5324 0251179

Webmaster: Lise Hagelund, hagelund.lise@gmail.com

Reg. nr.: 5324

Kontonummer: 0251179

Mobile pay: box97814